viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

heerlijke burgerlijkheid

heerlijke burgerlijkheid

white-blackets.jpg

Ik weet nog heel goed dat ik in de brugklas zat en mijn – altijd stoned en slaperige – klasgenoot zei: ‘Floor, jij wordt later echt zo’n moeder die met haar kinderen koekjes gaat bakken’. Ik kan me herinneren dat ik bij mezelf dacht ‘nou, dat is dan in ieder geval beter dan een moeder die wietplanten verbouwt’, maar ergens was ik wel beledigd. Toch niet zo cool, als je 12 jaar bent (ja zo oud was mijn stonede klasgenoot dus ook), je nog lichtelijk struggled met wie je nu bent en of je later überhaupt wel wijdbeens een kind ter wereld zou willen persen.

Maar goed, deze klasgenoot in kwestie heeft dus wel gelijk, kwam ik laatst tot de conclusie. Gelukkig betekent dit dat ik dolgelukkig word van de kleinste dingen. Zo word ik bijvoorbeeld razend enthousiast als ik in Amsterdam langs een bloemenkiosk loop, heb ik een voorliefde voor bruine cafés, geniet ik van de geur van schoongewassen lakens en van de ochtendzon die door mijn gordijnen schemert op m'n maagdelijk witte dekbed. Zo open ik elke ochtend even mijn balkondeur om een frisse neus te halen, en, kun je me alleen op een eiland achterlaten met stokbrood, wat olijfolie en zout en rode wijn. Ja, meer is het niet.

En zo kan ik nog uren doorgaan, zoals dus bijvoorbeeld van versgebakken koekjes. Gelukkig ben ik oud en wijs genoeg om me te realiseren dat ik dat wél heel cool vind en wie weet heeft klasgenoot in kwestie nog steeds de zin van het leven niet helemaal heeft gevonden. Misschien kan ik eens koekjes bij ‘m gaan bakken, en kunnen we praten over de heerlijkheid van het leven.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Flora

plumprettysugar.tumblr.com

honeypielivingetc.blogspot.it

Beeld: honeypielivingetc.blogspot.it, plumprettysugar.tumblr.com

-------------------------------------------------------------------------

FIJNE PLEK

In de rubriek ‘fijne plek’ delen we onze view over plekken waar we enthousiast van worden, waar we rust vinden, we van gaan springen, we rode wangen van krijgen en waar we de zin van het leven vinden. Dit gaat verder dan je favo lunchtent, maar kan ook gaan over dat ene bankje in het park waar je zo geniet, een mooi steegje in de binnenstad of dat fijne hoekje in je bed.

Meer 'fijne plek'? Lees ook: 'Jolige ongemakkelijkheid in het OV.'

hoe sociaal zijn social media?

hoe sociaal zijn social media?