viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreƫerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

een versje van m'n zus

een versje van m'n zus

stars-featured-image.jpg

Ja, een versje van m'n zus. Wie dat is? Een van de meest inspirerende, mooie en uit-het-hart levende mensen die ik ken. De afgelopen twee jaar reisde ze overal heen. Van Thailand naar Portugal en Denemarken, om vervolgens na korte stop in Nederland wederom de Westerse wereld te verlaten voor jawel: Midden-Amerika. Dat ik haar mis kun je wel stellen. Gelukkig houdt dezelfde maan ons warm en schijnen dezelfde sterren boven ons hoofd. In de tussentijd? Dan worden we verbonden via spraakberichten, brieven en soms, heel soms is daar een versje. Een versje uit het hart van mijn zus, die ik jullie niet wil onthouden en waarmee ik misschien wel menig lezer kan inspireren. Zou leuk zijn. Het allerleukste? Niemand weet wanneer het volgende versje Nederlandse bodem raakt. Zelfs zij zelf niet. - THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Flora

"Je bent in mijn hart. 
Vind je het leuk daar? 
Het is er ruim en licht. 
Ben je daar blij met mij?
Je gaat daar nooit meer weg. 
En als je gaat, laat je dan je hart achter in mijn hart? 
Dan dansen ze samen onder de sterren en de maan." 

- Aranka

stars

Beeld: Pinterest
hoe betrouwbaar is ons vertrouwen?

hoe betrouwbaar is ons vertrouwen?

de vergeten ansichtkaart

de vergeten ansichtkaart