viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

DAT HOEKJE IN JE BED

DAT HOEKJE IN JE BED

bedje1.jpg

Ik stel me zo voor: je voelt je licht katerig van gisteravond (want die eerste barbecue van het jaar móest goed gevierd worden), je hebt je meest fijne onderbroek aan, haren nog wat door de war maar dat kammen sla je een dagje over. Het fijne t-shirt van je vader, die je als pyjama gebruikt hou je schaamteloos gewoon nog een hele dag aan en die verse aardbeien die je gister voor 'n eurie op de kop hebt getikt, komen verdomd goed van pas. Het is zondag, de zon schemert door je raam en die stoflaag van je - nog altijd ongeopende - boek kan er eindelijk vanaf. Wat je nog rest? Dat fijne hoekje in je bed. Geniet. Fijne plek, fijne plaatjes:

fijne plek fijne plek fijne plek

In de rubriek ‘fijne plek’ delen we onze view over plekken waar we enthousiast van worden, waar we rust vinden, waar we van gaan springen, waar we rode wangen van krijgen en waar we de zin van het leven vinden. Dit gaat verder dan je favo lunchtent, maar kan ook gaan over dat ene bankje in het park waar je zo geniet, een mooi steegje in de binnenstad of dat fijne hoekje in je bed.

- THE VIEW CONCEPTS

Beeld:

zsazsabellagio.tumblr.com, abridgetonowhere.tumblr.com & heyitskara.tk

Header: flickr.com

WIE GOED DOET

WIE GOED DOET

HEEL VEEL VLIEGEN IN ÉÉN KLAP

HEEL VEEL VLIEGEN IN ÉÉN KLAP