viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

EEN INTERVIEW MET IRIS AKA PORCH

EEN INTERVIEW MET IRIS AKA PORCH

iris-interview-foto.jpg

Bij THE VIEW CONCEPTS houden we ervan om mensen te inspireren, maar vooral ook om geïnspireerd te worden. Onze grote inspiratiebron is de maatschappij, en daarmee ook de personen om ons heen. In de nieuwe rubriek ‘een interview met’, vragen we ondernemende en ambitieuze mensen naar hún view, inspiratie en het creatieve project waar ze momenteel mee bezig zijn. Met dit keer: Iris. Wie Iris van Porch People kent, kent haar vaak letterlijk áls Porch People. Haar pittoreske vintagewinkel (Porch People, dus) behoort samen met Henk (de hond!) tot haar koters - maar wie dacht dat dit Nijmeegse zaakje haar enige tijdverdrijf is, heeft het mis. Goed mis. Deze creatieve alleseter heeft namelijk aan ambitie geen gebrek, en vervulde dromen zijn er immers - naar eigen zeggen - om nieuwe te maken.

En dus ontstond er UNICULT; een fashionagency van en door Iris, mede om één van onze lievelingsmerken (Motel Rocks, duh) te vertegenwoordigen in Nederland. En is ze begonnen met het ontwerpen van haar eigen kleding. Te beginnen met een gehaakte bikinitop, die rechtstreeks onder onze armen mee naar huis ging - wat is-ie mooi!

Iris inspireert ons met haar positiviteit, enthousiasme en knappe outfitjes. Vandaar dat we haar eens aan de tand voelden over de voornaamste dingen uit haar leven.

- THE VIEW CONCEPTS

Iris - interviewInterview grafisch vormgegeven door Rik Keeris

Naam: Iris Werk: Porch People en UNICULT

IN EEN PERFECTE WERELD, ZOU IK:

– Toevoegen: niks, 'de wereld heeft niets extra's nodig'.

- Verwijderen: Tijd en tijdsbesef.

MIJN DEFINITIE VAN:

- Mode: Vogue - eigenwijs, vooruit, schijt hebben aan. - Co-creatie: het slimste wat je kunt doen als het op je pad komt. - Blijdschap: een momentopname dat je je nergens van bewust bent, maar 'happy in the moment' bent. - Fijne plek: onder een deken(tje).

DIT ZOU IK REDDEN UIT MIJN HUIS: Huub (het vriendje) en Henk (de hond), zonder deze twee ga ik ook op in vlammen <3.

INSPIRATIE IN 4 WOORDEN: - Huub

- Mensen

- Omgeving

- Authenticiteit

FAVORIETE WINKEL: Porch People.

VIEW OVER ONZE GENERATIE: Generatie Y - opportunisten/filosofisch.

PERFECTE KLEDINGSTUK: Mijn lace bra.

PROJECT WAAR IK MOMENTEEL MEE BEZIG BEN: UNICULT - modeagentschap! Super mega happy met deze nieuwe stap. Wel spannend.

IK BEN TROTS OP: Mijn beste vrienden + de vriendschap die ik heb met hen. Iedereen werkt zo hard om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Ik haal hier mega veel inspiratie en energie uit. Plus iedereen maakt de tijd om te genieten en plezier te maken. Echt leuk.

Iris Porch People

Iris en Henk.

 

DE BEWEEGLIJKE IDENTEIT

DE BEWEEGLIJKE IDENTEIT

WIE GOED DOET

WIE GOED DOET