viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

het creatieve instinct van marc-joost

het creatieve instinct van marc-joost

mj.jpg

Bij THE VIEW CONCEPTS houden we ervan om mensen te inspireren, maar vooral ook om geïnspireerd te worden. Onze grote inspiratiebron is de maatschappij, en daarmee ook de personen om ons heen. In de rubriek ‘een interview met’, vragen we ondernemende en ambitieuze mensen naar hún view, inspiratie en het creatieve project waar ze momenteel mee bezig zijn. Met dit keer: Marc-Joost. Als er iemand ondernemend is voor z'n leeftijd, is het de 24-jarige Marc-Joost wel - iets wat we ondervonden toen we de man in kwestie een week geleden in een knus koffietentje in Nijmegen troffen. Wat niet alleen resulteerde in een gezellig gesprek, onder het genot van een goede kop koffie; een nieuwe samenwerking was geboren. Hierover later meer.

M-J is de trotse eigenaar van Instinct One - een label dat talentvolle kunstenaars een podium biedt om hun werken 'toegankelijker' te maken voor een breder publiek. En als we trots zeggen, bedoelen we ook tróts. Toen we 'm de vraag stelden waar de naam 'Instinct One' voor staat, veranderde zijn gezicht in één grote glimlach. 'Het creatieve instinct staat op de eerste plek!'  Hij denkt in kleur, kansen en kunst. Instinct One gaat collaboraties aan met creatieve personen om hun werken en ideeën in kunst, fashion en lifestyle te implementeren. Dit gebeurt voornamelijk in de vorm van kleding.

PS - lees ons persoonlijke onderonsje met deze creatieve inspiratiebron. En ga de man volgen, want er staat 'm nog veel tofs te wachten. En ja, ook in co-creatie met ons.

- THE VIEW CONCEPTS

Interview Marc-JoostInterview grafisch vormgegeven door Rik Keeris

Naam: Marc-Joost Werk: Instinct One

IN EEN PERFECTE WERELD, ZOU IK:

– Toevoegen: Meer kleur aan al die grijze gebouwen en steden - een kunstobject van elk gebouw maken.

– Verwijderen: Technologie. Het heeft veel voordelen, maar brengt ook een hoop gezeik met zich mee.

MIJN DEFINITIE VAN:

– Mode: De toevoeging aan je lichaam, waarin jij je sterk voelt. – Co-creatie: Samen met je fans/publiek iets tofs maken. – Blijdschap: Positieve energie met een grote glimlach. – Fijne plek: De koffiebar.

INSPIRATIE IN 4 WOORDEN: – Mensen

– Kleur

– Abstract

– Creatief

FAVORIETE WINKEL: Re-issue.

VIEW OVER ONZE GENERATIE: Lui en heeft te weinig ambitie. Zet die serie eens uit en ga eens op pad!

PERFECTE KLEDINGSTUK: The tee. 

DIT ZOU IK REDDEN UIT MIJN HUIS: Mijn camera en mijn mac.

PROJECT WAAR IK MOMENTEEL MEE BEZIG BEN: Een heel leuk project met THE VIEW CONCEPTS. We ontwikkelen een vrouwen kledinglijn, met een verhaal - een creatief verhaal met poetry of art. Het wordt erg tof, dus blijf up-to-date!

IK BEN TROTS OP: Mijn ouders, ondernemer en kunstenaar - dé perfecte combinatie.

----

Poetry of Art dus. Voor onze samenwerking zijn we opzoek naar Nederlandse dichters. Tips? Stuur een mailtje naar info@theviewconcepts.com en we vertellen meer.

de natuurvrije toekomst van de dijksgracht

de natuurvrije toekomst van de dijksgracht

een video-interview door het amfi

een video-interview door het amfi