viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

de duurzame tweedehandsplant met karakter

Je kent het wel, dat 'DIT HAD MIJN IDEE MOETEN ZIJN-moment'. Hadden we afgelopen week toen we een blik wierpen op de nieuwe conceptstore 512 in Nijmegen, want wat we daar tegen het lijf liepen... Lichte jaloezie trad ons lichaam binnen - en dan vooral kijkend naar Flora, met haar liefde voor tweedehands spul en plantenfetisj. Maargoed, het idee hebben wij dus niet verzonnen en gelukkig deed Ilse het, van Bleshyou. Wat ons nog restte? Kopen, toekijken en genieten. En dat deden we. Waar we het nu na al dat gebrabbel over hebben? DE TWEEDEHANDS PLANT. Bleshyou ruilt en verkoopt planten met een eigen karakter en levensverhaal. Misschien zijn ze niet perfect, maar verdienen ze wél een tweede leven. Klinkt wat ons betreft eigenlijk nog logischer dan tweedehandskleding. Want onnodig verlies van groen, vond ook Ilse klinkklare onzin.

Welk stukje groen we linearecta mee naar huis hebben getild? De Pilea Peperomioides (voor de dislecten onder ons: noem het gewoon het pannenkoekenplantje), van Kjersti. Nam ze maar liefst 40 jaar geleden mee uit Noorwegen, waarvan het stekje - die inmiddels ook al 25 jaar de aarde versiert - nu in Flora's nieuwe huis mag stralen. Kjersti, bedankt dat ik je kind heb mogen adopteren, en Ilse, bedankt voor het in de wereld brengen van dit reusachtige idee.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Flora

oqjya

IMG_1080

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

de onbezorgdheid van het studentenleven

de onbezorgdheid van het studentenleven

deze tiener-feministen veranderen de wereld

deze tiener-feministen veranderen de wereld