viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

DE ONTBREKENDE EMOTICONS IN ONS LEVEN

DE ONTBREKENDE EMOTICONS IN ONS LEVEN

2000.jpg

Je kent het wel, dat moment dat je een mega spontane – en vooral niet geregisseerde – selfie op Instagram zet (waarop de likes oneindig binnen lijken te stromen - ja, zo een), of eindelijk een trotsmakend leuk verhaal naar je vriendin stuurt, en je nét die perfecte emoticon mist die het geheel juist nóg leuker zou maken. Ja, daar balen we van. Want hoewel we onszelf glashard wijsmaken dat digitale media ons heus niet in de houtgreep hebben, spookt het feit dat er ooit een emoticon met blote boezem zal bestaan, meermaals door ons hoofd. Want zeg eerlijk, hoe fantastisch zou dat zijn? Daarom hieronder een fijne lijst met 8 emoticons die een welkome aanvulling op ons leven zouden zijn.

  1. De blote tieten-emoticon dus. We houden van naakt, de pracht van blote lijven, gekaderd in een foto - als kunst. Maar op het moment dat we onze passie delen op Instagram, wordt het bericht door het mediabedrijf zelf per direct verwijderd. #Freethenipple? Amehoela. Het bestaan van de blote tieten-emoticon had het gemis een stuk minder erg kunnen maken. Maar helaas, hij bestaat niet.
  2. De middelvinger-emoticon maakt het leven gewoon een stuk makkelijker. Eén druk op de knop en je hoeft er verder geen woord aan vuil te maken, of kostbare tijd aan te verdoen. Of jezelf op een andere manier te verantwoorden, of of of.
  3. De dansende bananen van MSN. MSN, god wat missen we je. Die emoticons zijn er zo ingestampt, dat we er een paar nooit of te nimmer zullen vergeten. Waaronder bovengenoemde. Hij legt namelijk exáct uit hoe we ons voelen wanneer ons eigengemaakte bananenbrood ein-de-lijk niet meer naar een brok karton smaakt. Wederom: met één druk op de knop.
  4. De Bom Chicka Wah Wah, om in MSN-sferen te blijven. Met pijn in ons hart concludeerden we een aantal jaren geleden deze niet meer in ons emoticon-assortement te hebben. Niet dat wij meisjes 'm veel verstuurden. We ontvingen 'm vooral. En dat was leuk.
  5. De WC-rol - die bestaat dus nog niet. Niet dat we 'm ooit gebruikt zouden hebben, maar gewoon uit voorzorg. De eerste zijn die een digitale WC-rol verstuurd, is best cool.
  6. De onverschillige wenkbrauw-emoticon. Onze meest gemiste. Semi arrogant, maar o-zo vaak toepasbaar. Vooral wanneer je duidelijk wil maken dat je tinder-gesprek totaal geen toegevoegde waarde heeft voor je. Je bent niet geïnteresseerd, moge dat duidelijk zijn.
  7. Een piemel. Omdat het anders zielig voor de piemel is dat de blote tieten-emoticon wél bestaat. En omdat we ‘m zeker te weten massaal zouden versturen.
  8. De verrekijker. Duh.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Flora

titties

Beeld: media-cache.com & retrobabe

NIEUWE FAVORIET: DE FABULEUZE TRANSGENDER-CAMPAGNE VAN ACNE

NIEUWE FAVORIET: DE FABULEUZE TRANSGENDER-CAMPAGNE VAN ACNE

BUURTBOERDERIJ 'ONS GENOEGEN'

BUURTBOERDERIJ 'ONS GENOEGEN'