viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

EEN GEDICHTJE VAN JIP.

EEN GEDICHTJE VAN JIP.

f2b6dbb965b43f41b1e11f86236b03d7.jpg

Laatst, terwijl ik kleding leende voor een stylingklus bij Things I Like Things I Love, stuitte ik op de gedichtjes van JIP. Het bezoekje aan de winkel duurde langer dan gepland, want ik moést en zou álle vijftien versjes lezen. Aangezien ik de laatste tijd door een lastige periode ga - tevens de reden dat we nu iets minder posten dan normaal -, hadden de tekstjes veel betrekking op mijn situatie. Alles leek wel op mijn leven van toepassing, alsof het daar precies voor mij was neergelegd. En omdat ik ze zo mooi vind, licht ik er nu eentje uit. Gewoon omdat het voor jou wellicht ook herkenbaar is. Of omdat het simpelweg lekker leest.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Gabriela

ik-wil-morgen-webshop-nieuw-570x806

Via: JIP.

Beeld: trendland.com

DE ZAK JAPANSE MIX

DE ZAK JAPANSE MIX

DE #FREETHENIPPLE FILM IS ER

DE #FREETHENIPPLE FILM IS ER