viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

DE ZAK JAPANSE MIX

DE ZAK JAPANSE MIX

japanse-mix1.jpg

Het moét je wel aan het denken hebben gezet, toen deze titel op je netvlies verscheen. 'Gek' of 'frappant' kun je hebben gedacht. 'Hoe kan zoiets tot de lijst van fijne plekken behoren?'. Nou, op het moment dat ik dit tik, realiseer ik me dat ik de hele middag al onopgemerkt favoriete snackjes uit mijn Japanse mix-zak aan het sorteren ben. Ik ben op zoek naar de rondvormigen, die ik stipt 2,5 uur geleden omdoopte tot Japanse ballen. Het heeft op de een of andere manier iets rustgevends. Je zult misschien denken dat ik niets beters te doen heb, op een zonnige doordeweekse dag. Maar dat is het niet. Het laat me nadenken over bepaalde dingen uit het leven. En het levert me zelfs dit stukje tekst op, als content voor op de website. Ga je me nog steeds vertellen dat een zak Japanse mix - van exact € 0,75 - enkel ter consumptie dient?

Ik kan het jullie allemaal aanraden er eentje aan te schaffen, wanneer je inspiratieloos bent. Of je interessante ideeën niet in goede banen kunt leiden.

Inmiddels zijn de Japanse ballen op en ben ik overgegaan op de rest van de inhoud. Het resultaat van dit productieve middagje zul je wellicht nog meemaken. Maar voor nu werk ik deze zak nog even af.

Als je het goed vindt.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Gabriela

japanse mix

Beeld: Thesenseperception

FANTASTISCH GLITTERSPUL VOOR OP DE VERLANGLIJST

FANTASTISCH GLITTERSPUL VOOR OP DE VERLANGLIJST

EEN GEDICHTJE VAN JIP.

EEN GEDICHTJE VAN JIP.