viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

FANTASTISCH GLITTERSPUL VOOR OP DE VERLANGLIJST

FANTASTISCH GLITTERSPUL VOOR OP DE VERLANGLIJST

glit1.jpg

Ik moet jullie bekennen: een groot gedeelte hiervan staat al afgevinkt en wel op mijn lijstje van verlangens. Ik kon het bij de eerste ontmoeting gewoon niet laten ze per direct over m'n hoofd te trekken en af te rekenen. En dat terwijl ik daarvoor nog verkondigde deze maand écht zuinig te zijn met mijn geld. Hoe ongeloofwaardig kun je zijn. Mijn omgeving weet inmiddels beter. Of deze info super intellectueel is: neen. Maar wellicht amuseer ik je met mijn verslaving. Ik moest het gewoon even kwijt, wilde je dit fijne lijstje niet onthouden. 'Gul', ik hoor je denken. Weet je wat het is? Ik zou deze items het liefst nóg een keer kopen. In meerdere maten, voor het idee. Niet heel verstandig, dus beter gooi jij je ze in je mand.

Waarom ik zo verzot ben op glimmers en glitters? Geen idee. Mijn vriend noemt me een ekster, het is nu eenmaal zo dat mijn blik vanzelf naar dit soort stofjes schiet. En voor dit najaar ben ik van mening dat je ze elke dag mag dragen, zónder dat het kitcherig wordt.

Wie weet deel ik deze verslaving wel met een van jullie. Ik zou d'r een clubje voor kunnen oprichten. Oké, nu ga ik te ver. Benieuwd wat ik morgen van dit artikel vind. Ajuus.

PS - deze fabuleuze transgender-campagne al gezien?

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Gabriela

glitters2_&otherstories

glitters3

Schermafbeelding 2015-10-05 om 16.48.13

glitter1-ASOS

sokken

Schermafbeelding 2015-10-05 om 17.05.32

Beeld: zsazsabellagio

Strawberry Earth Fair: het duwtje in de rug naar je duurzame leven

Strawberry Earth Fair: het duwtje in de rug naar je duurzame leven

DE ZAK JAPANSE MIX

DE ZAK JAPANSE MIX