viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

Strawberry Earth Fair: het duwtje in de rug naar je duurzame leven

Strawberry Earth Fair: het duwtje in de rug naar je duurzame leven

SEF131.jpg

Als ik voor onze generatie (Y/Z) mag spreken, vergeten we allemaal wel eens even hoe het nou ook alweer moet, dat duurzaam leven. Of beter nog: wát voor zaken je allemaal onder duurzaam leven kan categoriseren. Neen, het houdt niet alleen in dat je 'raar' biologisch moet gaan eten of je eigen sokken moet gaan breien. Het betreft ook zaken als het hergebruiken van je spullen en het onderdrukken van je koopwoede. Maar eerlijk is eerlijk, het wordt je ook wel verdomde moeilijk gemaakt in een stad als Amsterdam. Want waar is afval scheiden net zo lastig als het uit je hoofd leren van alle decimalen van Pi en je met je schrale budget nooit of te nimmer een moestuin-waardig huis gaat vinden? Maar goed, ook jouw smoesjes zijn tot op een zekere hoogte niet meer dan een vorm van zelfverdedigingspraat, en je weet ook bést dat het anders kan. Je mag tenslotte ook gewoon lekker gebruik maken van alle gemakken op deze wereld, dus geef ook dan af en toe een aai over de aardbol - wil je. Daarnaast worden we nu eenmaal geprezen als de generatie pioniers die bewuster leeft. Laten we dit vooral ook bewijzen, en dan bedoel ik ook zeker aan jezelf.

Het duwtje in de rug dat je nodig hebt om de volgende stap te zetten? De Strawberry Earth Fair, a.s. vrijdag en zaterdag 9+10 oktober in Amsterdam Roest. Hét perfecte evenement in Amsterdam dat je laat zien hoe leuk het is om groen te leven. Een heuse opening door Daan Roosegaarde (Daan wie? Ga je huiswerk doen), internationale gasten zoals Andrew Morgan - maker van de documentaire 'The True Cost' (nogmaals: go get to see this one), meer dan 40 innovatieve stands met prachtige/duurzame producten, workshops, muziek en al dat andere dat bij zo'n evenement hoort.

Áls je duurzaam al associërde met geitenwollensokken en de rest van de rimram, verbrand ze dan nu gelijk. Groen is leuk! Vind ik tenminste. 'Always green, never grumpy' - zoals Strawberry Earth dat zo mooi zegt.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Flora

'Strawberry Earth inspireert mensen tot het maken van sociale, groene en badass keuzes. Ze geloven dat elke keuze die je maakt een positieve impact kan hebben op de wereld. Groot en klein en altijd, thuis en op het werk.'

SEF

 

HARTELIJK BEDANKT, RONJA

HARTELIJK BEDANKT, RONJA

FANTASTISCH GLITTERSPUL VOOR OP DE VERLANGLIJST

FANTASTISCH GLITTERSPUL VOOR OP DE VERLANGLIJST