viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

HARTELIJK BEDANKT, RONJA

HARTELIJK BEDANKT, RONJA

ronja1.jpg

...dat je tijd voor ons hebt genomen om tijdens je poep en/of plas-beurt - in desbetreffend fijne plek - ons te laten weten dat je er was. En ik hoop dan 'en' in plaats van 'of', zodat je relatief gezien meer tijd hebt gehad om met jezelf te beraadslagen of je deze woorden op de muur van de wc zou gaan kalken. Je deed het, en een verklaring zou ik best op prijs stellen. Ik ben dus gewoon nieuwsgierig hoe dit werkt. Je trekt je broek omlaag, grijpt ineens je tas die voor je knieën staat, pakt je favoriete pen en denkt: 'joe, er zijn vást een aantal geïnteresseerden die willen weten dat ik hier een bruine gelei heb neergelegd?' Mooie meisjes poepen niet, weet je nog. Dus wat deed je daar?

Ik kan me zo voorstellen dat je gewoon heel veel van jezelf houdt - wat helemaal niet erg is, begrijp me niet verkeerd - of je komt tot het besef dat je je eerdaags iets meer wil positioneren als Rebel, in de trant van 'I don't care what other people think' en zo. Maar Ronja, neem dit nou maar gewoon van mij aan: er zijn gewoon grenzen. Zoals de deuren van je wc-hok.

Vervelend nu voor alle andere Ronja's, voor wie je het eerlijk gezegd wél een beetje hebt verpest. En ja-ja, ik heb dit fenomeen echt wel vaker gezien en me afgevraagd wat er in hemelsnaam loos was met de afzender. Enkel ben jij nu gewoon de lul en ik verlang een uitleg, van jou. Dus Ronja, lieve Ronja, mocht je dit lezen: kun je mij alsjeblieft vertellen waarom je dit gezeik (ha) met de wereld hebt gedeeld?

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Flora 

DE AFSCHUWELIJKE REIS DIE JOUW JAS AFLEGDE

DE AFSCHUWELIJKE REIS DIE JOUW JAS AFLEGDE

Strawberry Earth Fair: het duwtje in de rug naar je duurzame leven

Strawberry Earth Fair: het duwtje in de rug naar je duurzame leven