viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

soms is mode gewoon mooi

soms is mode gewoon mooi

Wanneer je iemand vertelt dat je van mode houdt (ja, dat kan dus een hobby zijn - echt) krijg je van sommige mensen al gauw de stempel ‘oppervlakkig’. Vaak stamel je in zo’n ongemakkelijk gesprek bij wijze van verdediging dan maar gauw dat het je wel echt gaat om de achterliggende boodschap, het verhaal, de kunstvorm.. Maar eerlijk: soms is mode gewoon mooi… om het mooi zijn. Puur esthetisch. Hebberigmakend zelfs. Dat gevoel dat je iets moet en zal hebben ook. Niet dat je het per se daadwerkelijk nodig hebt – eerlijk, wanneer had je voor het laatst überhaupt iets écht nodig? – maar je kent het vast. En soms is daar niks mis mee. Met die gedachten in het achterhoofd deel ik dan ook graag mijn laatste ontdekking aan het modefront en nieuwe favoriet: Sandy Liang. Deze 23-jarige New Yorkse doet namelijk precies dat: kleding maken die je wilt hebben. En wel nu meteen als het even kan. Zoals ze het zelf nuchter zegt: ‘I design clothes for the girl who’s not obsessed with fashion, but appreciates it.’

Zie hier mijn droomgarderobe:

 

Beeld: Sandy Liang

MODESPECULATIES: BALMAIN BARGAIN

MODESPECULATIES: BALMAIN BARGAIN

ONGESCHREVEN REGELS DIE HET HEROVERWEGEN WAARD ZIJN

ONGESCHREVEN REGELS DIE HET HEROVERWEGEN WAARD ZIJN