viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

EEN INTERVIEW MET TORII - TATOEAGES EN TOONKUNST

EEN INTERVIEW MET TORII - TATOEAGES EN TOONKUNST

domenico.jpg

Sommige mensen kom je tegen in de meest uiteenlopende situaties. Muzikant, producer en allround creatief mastermind Domenico Mangione kruist mijn pad op festivals, de backstageruimte van Paradiso, zijn makeshift opnamehok in een uithoek van Leiden en gewoon, normaal, in de collegezaal. Want studeren doet hij ook nog. Zo af en toe. Met zijn muzikale alterego Torii heeft deze getatoeëerde historicus zich aangemeld voor de Popronde en is hij te zien op het inmiddels vrij prestigieuze festival Le Guess Who, waar menig bands van morgen in vier dagen tijd Utrecht zal platspelen. Benieuwd? Ze staan er op donderdag. Naast zijn ziel en zaligheid leggen in lekkere deuntjes, leek de bonte verzameling illustraties op zijn armen met elk gezamenlijk college of biertje groter te worden. Vanaf zijn eerste, zelfontworpen grafische driehoeken-plaatje tot aan zijn recenste toevoeging ben ik fan van zijn inkt. Met name de slang op zijn onderarm vormt een grote inspiratiebron voor mijn toekomstige tatoeage.

Genoeg reden om meer van deze jongeman te willen weten. Want naast zijn fascinatie voor Japan, zijn altijd volomieuze kapsel en grote muziekkennis (meneer schreef een periode voor het indiemuziekblad The Daily Indie, want hij had nog niet genoeg te doen), hebben ook niet-zo-stille-wateren zeer zekers diepe gronden. Bovendien krijg ik van zijn naam altijd zin in pizza.

Wat hij zou redden uit zijn brandende huis? Je leest het hieronder.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Willemijn Schmidt

InterView-Domenico Mangione

Naam: Domenico Mangione Werk: Torii/The Daily Indie redacteur/studio guru

In een perfecte wereld zou ik: - Toevoegen: Bill Murray als politiek en spiritueel wereldleider. - Verwijderen: Giel fucking Beelen.

Dit zou ik redden uit mijn huis: M’n Gibson ES-125T uit 1960…

Project waar ik momenteel mee bezig ben: Torii’s debuut EP die ein dit jaar uitkomt op Purple Noise Record Club!

Ik ben trots op: Mijn hamster HamHam IV!!

Mijn definitie van: - Mode: Principiele oncoolheid is cool - Co-creatie: vanzelfsprekend - Blijdschap: être-en-soi - Fijne plek: Lidoreo

Inspiratie in 4 woorden: - Avant Garde - Geluid !?!? - Shintoïsme - Surrealisme

Favoriete winkel: Marktplaats.nl.

View over onze generatie: fucked up, maar soms wel lief.

Perfecte kledingstuk: George Costanza’s velvet tracksuit!

de wereld van de romantische komedie

de wereld van de romantische komedie

TRASH IS FOR TOSSERS

TRASH IS FOR TOSSERS