viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

fijne plek: het internet

fijne plek: het internet

internet.jpg

Internet; de plek waar landgrenzen niet van toepassing zijn, ultieme vrijheid van meningsuiting heerst en ideeën en inspiratiebronnen in overvloed zijn. Het is zo vanzelfsprekend geworden, iets waar ik persoonlijk niet zo vaak bij stilsta. Totdat je smartphone leeg is, en je laptop het begeeft. Dan ben je opeens alleen, met je eigen gedachten, afgesloten van de rest van de wereld. Een wijs tegelspreukje zegt dat je 'iets pas gaat waarderen als het er niet meer is', en dat is bij mijn relatie met internet zeker het geval. Ik ben bijvoorbeeld iemand die altijd van tevoren een social media-scan doet als ik iemand ga ontmoeten. Wat voor foto’s heeft diegene op Instagram? Naar welke muziek luistert hij of zij? Wat postte diegene in 2013 op Twitter? Ik bewonder dan altijd hoe mensen online anders kunnen zijn dan in het echt. Niet negatief bedoelt hoor – integendeel. Ik vind het heel gaaf hoe iemand online zijn of haar personal branding toepast. Een gewenst beeld van jezelf neerzetten door het uiten van bepaalde selfies, flat lays (u weet wel, die foto's waarop semi-favoriete producten piekfijn bij elkaar worden gelegd om er vervolgens een foto van te schieten) en zen quotes. Ik wou dat ik daar goed in was.

Natuurlijk heeft het internet hier en daar zijn nadelen, maar uiteindelijk is het enorm verrijkend en inspirerend. In Duitsland is het zelfs uitgeroepen tot een primaire levensbehoefte. En ik sluit mij daar volledig bij aan.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Danique Levering

Beeld: shopspotapp

the confessions of an online junkie

the confessions of an online junkie

een rijmpje vol emotie

een rijmpje vol emotie