viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

onze rits aan begeerde Instagram-accounts

onze rits aan begeerde Instagram-accounts

oogies.jpg

Het is hetgeen waar we onze vrije tijd automatisch mee opvullen; Instagrampagina's doorspitten om plaatjes te kijken. Je zou het als 'werk' kunnen zien - we doen immers inspiratie op. Want hé, nieuwe ideeën leiden tot nieuwe concepten en andere creatieve uitingen. En laten die anno 2016 nou eens puik van pas komen. Goed begin is het halve werk (cliché, maar waar), dus hieronder wat van onze lievelings Instagrammers. Opdat het jullie ook veel nieuwe hersenspinsels mag opleveren. We noemen:

 

@NENTHE Inmiddels een vaak en druk bezocht account, dat 31,5K volgers telt. Haar likes, die telkens de paar duizendjes aantikken, liegen er dan ook niet om. Denk: romantisch beeld, veel Moss (meer, meer!) en peuken.

nenthe

 

@GRL___PWR 'We are the Cosmos' luidt de introtekst, en met hun dromerige (lees: spacende) plaatjes waan je je ook daar, in de Kosmos. Perfect op een brakke zondagochtend om jouw vage gedachtenstroom te voeden. 

Schermafbeelding 2016-01-04 om 13.09.49

 

@c__l__o Ons favoriete recept: minimalisme en glimmers. En als je in zo'n fase verkeert (net als wij) is het wellicht bekwaam om bij Lauren Faye van @c__l__o aan te kloppen.

clo

 

@She Comes In Technicolor Een bom vol inspiratie vliegt per direct je hersenpan in wanneer je muis op bovenstaande pagina klikt. 3,022 coole plaatjes, waaraan er elke dag +/- 7 worden toegevoegd (er rest je dus nog het een en ander), vol kleur en non-kleur.

Schermafbeelding 2016-01-04 om 13.39.22

 

@visualpursuit Feminisme, holla holla! Knap vrouwelijk gespuis op je beeldscherm. Visual Pursuit, punt.

Schermafbeelding 2016-01-04 om 13.46.30

 

@foxygalore 'SIT BACK AND WATCH' is wat er pront op je beeldscherm verschijnt. En dat zou ik ook doen als ik jou was. Je gaat er spontaan van 'regrammen' zoals dat mooi heet.

Schermafbeelding 2016-01-04 om 14.02.33

 

Dat was ons lijstje om het nieuwe jaar mee te beginnen. Doe ermee wat je wil - of niet.

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Gabriela

Beeld: Instagram & bouffantsandbrokenhearts

de tragiek van het gefaalde herkennings-moment

de tragiek van het gefaalde herkennings-moment

deze persoon zet zich al het héle jaar in voor anderen

deze persoon zet zich al het héle jaar in voor anderen