viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

goede voornemens: cliché doch handig

goede voornemens: cliché doch handig

goedevoornemens.jpg

Goede voornemens. Daar, ik heb het gezegd. Ja ja, jij denkt vast ‘ah nee, niet weer iemand die over die goede voornemens begint’, maar dit artikel is anders. Want laten we het eens van de andere kant bekijken: het is een internationale beweging waarbij iedereen massaal aan zelfontwikkeling, -verbetering en -ontplooiing doet. En dat klinkt best positief, toch? Januari is het perfecte moment om te beginnen aan the new you. Het leukste gedeelte van de winter is net voorbij en men heeft iets nodig om zichzelf door deze donkere nachten en koude dagen te helpen. Een doel, een lichtpuntje aan het einde van de tunnel – zomer. Ik droom nu al over fijne temperaturen, fietsen zonder jas, terrasjes en zonnebrillen. En ik ben er ondertussen ook wel aan toe om iets productiefs en nuttigs te doen na al die zondige feestdagen vol eetfestijnen, cadeautjesdrama's en kerstfilm-marathons. 2016; een nieuw jaar, frisse start en dus tijd voor een nieuw project om mijn program op te vullen. Goed nieuws: sportscholen en dieetprogramma's bieden massaal kortingsacties aan. Om ons vriendelijk in onze goede voornemens tegemoet te komen (ja, sure).

En ook al zijn goede voornemens een cliché begrip waar veel merken winst op maken, tegelijkertijd vind ik het heel inspirerend om andere mensen goed bezig te zien. Een vastberadenheid waar je u tegen zegt. 2016 wordt mijn jaar, jouw jaar, ons jaar. Laten we elkaar inspireren met goede daden, verbeterde gewoontes en vooruitgang. Dit is dé tijd.

Op zoek naar inspiratie? Hieronder een paar tips uit onze artikelen van het afgelopen jaar:

- THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Danique Levering

Beeld: Lily Brown Photography

een onverwachte speed-date

een onverwachte speed-date

de tragiek van het gefaalde herkennings-moment

de tragiek van het gefaalde herkennings-moment