viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

amsterdam-oost represent: een park, maar dan binnen

amsterdam-oost represent: een park, maar dan binnen

Schermafbeelding-2016-02-25-om-10.43.44.png

Van kunst als heuse ‘uitlaat-tuin’ voor het raam; een tuin die je kunt uitlaten -je hoort het goed- tot vogeltjesgefluit en knarsend gras onder je voeten. Je waant je in een echt park wanneer je PopinnPark betreedt. Het verschil: muren, een dak, onbeperkt water met citroen en een schoon toilet. En dat laatste mis je nogal eens in een regulier park.

WAAROM EEN BINNENPARK? Door de groei van groene, duurzame initiatieven zonder podium, besluit PopinnPark een groene ontmoetingsplek te starten – in hartje Amsterdam, waar men op laagdrempelige wijze met elkaar wordt verbonden. Popinnpark gelooft in de inspirerende werking van groen op de creativiteit en het welzijn van de mens. Daarmee brengt ze mens, natuur en stad samen, onder één dak.

 

‘THERE IS NO PLANET B

BUT THERE IS A PLANET EARTH

FEEL WELCOME

AND LET’S GROW TOGETHER’

 

Een rustig dagje naar het park dus zoals je gewend bent, incluis zelf meegebrachte consumpties óf een picknickmand op je schoot (waarvoor je betaalt wat jij wil – ‘pay as you feel’) maar waar ook vrijheid is voor leerzame initiatieven en diverse kunstvormen – allen op het gebied van duurzaamheid. Want met dit onderwerp kan onze generatie nog best een handje worden geholpen (lees: wie goed doet, goed ontmoet).

OOK LEUK PopinnPark opent een aantal dagen per week haar deuren voor yoga/tai chi in het park, organiseert er elke zondagmiddag een open plek voor het kampvuur waar naar veelbelovende singer-songwriters kan worden geluisterd en heeft woensdagavond als filmavond op het program. Check de website voor meer info.

Op zaterdag 12 maart is iedereen vanaf 12.00 uur welkom om de opening van deze aanwinst voor Amsterdam-Oost te vieren én een eerste stap in het (kunst!)gras te zetten.

TROUWENS; wij waren er natuurlijk weer als de kippen bij en hebben dit fantastische nieuwe initiatief geholpen met hun merkidentiteit in tekst.

THE VIEW CONCEPTS

Geschreven door Gabriela

12787278_10153964604641738_7535865_o

 

 

interview: navarone foor - the wolfpack

interview: navarone foor - the wolfpack

Oproep aan zij die - te allen tijde - Top 40-hits grijs draaien

Oproep aan zij die - te allen tijde - Top 40-hits grijs draaien