viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

interview: navarone foor - the wolfpack

interview: navarone foor - the wolfpack

navarone.jpg

Op de achtste etage openen de liftdeuren en stappen we Navarone’s stulpje binnen. Strakke, witleren banken, dierlijke kleden en jawel: uitzicht over geheel Nijmegen, incluis de Waalbrug, vullen ons gezichtsveld. Terwijl hij zich excuseert over zijn vermoeide blik, feliciteren we hem met zijn overwinning tegen Twente van de avond ervoor – vernomen uit mannelijke bron. Hij lacht ons lichtjes toe. Het duurde precies drie minuten om als voetbal-nitwits door de mand te vallen.   Onderdeel van onze co-creatie met Premium Supply Store & Reell – The Wolfpack

Lancering: zaterdag 27 februari, 20:00, Nijmegen.

NAVARONE FOOR  - @NAVACHESNEY TOPSPORTER  BIJ NEC

Uiterlijk vertoon - hij draagt: The Wolfpack sweatshirt & sweatpant en Givenchy high tops. Leefomgeving: 8-hoog. Geslacht: reu. Kleur ogen: bruin. Vacht: zachtaardig. Lengte: 1,70. Geboortejaar: 1992.

Zo ziet jouw territorium er dus uit. Wat inspireert je aan deze plek? ‘Nijmegen. Het uitzicht op De Waal is heel speciaal. Op deze plek kan ik echt tot mezelf komen.’

Wat heb je daarvoor nodigom ultiem comfort te bereiken? ‘Focus is voor mij heel belangrijk; een rustige omgeving waar ik lekker muziek opzet om me voor te bereiden op een wedstrijd. Daarnaast versterkt een comfortabele outfit als deze dat natuurlijk. En het geloof.’

Ben je Christelijk? ‘Jazeker. Daarvoor heb ik een tijd geleden de geloofsbelijdenis gedaan – het jawoord aan de Christelijke kerk. Dit is een onderdeel van de Molukse gemeenschap.’

Hoe pas je het geloof toe in het dagelijks leven? ‘Omdat ik op zondag sport, lukt het me niet naar de kerk te gaan. Daarom bid ik vaak hier thuis. Verder leef ik zo goed mogelijk de tien geboden na; een van de belangrijkste regels die mijn ouders mij meegaven. Het belangrijkste gebod vind ik: “Eer je vader en je moeder”. Dat is misschien wel de kernvisie van mijn leven.’

Wat zou je redden uit jouw brandende territorium? ‘Mag ik een hele kamer meenemen?’

Nee. ‘Oké, dan neem ik de vlag mee die ik van mijn ouders heb gekregen. Deze gebruik ik wanneer ik bid en die is me heel dierbaar. De rest regel ik wel via de verzekering.’

Mijn elftallige roedel is als familie, maar mensen komen en mensen gaan. De voetbalwereld is best hard.

Wanneer voel jij je het meest zelfverzekerd? ‘Als ik heb gescoord en ik mijn familie trots kan maken. Dit geeft me een heerlijk gevoel. Het is heel belangrijk voor me, omdat ik natuurlijk de naam van mijn familie draag. Laatst was ik ‘man of the match’ toen mijn oma kwam kijken. Toen heb ik haar een bos bloemen gegeven.’

Lief. Hoe voelt het eigenlijk om altijd maar in een elftallige roedel te leven? ‘Het is een soort familie geworden, je bent elke dag met ze, maar uiteindelijk doet iedereen het voor zichzelf. Mensen komen en gaan. De voetbalwereld is wat dat betreft best hard.’

Wat maakt jou onderscheidend binnen die roedel? ‘Ik kan echt de clown van het team zijn, maar wanneer de wedstrijd begint ben ik heel serieus. Ik ben een creatieve speler en bedenk ik binnen de wedstrijd vaak creatieve oplossingen. Maar voor de camera moet ik áltijd serieus zijn en me focussen op mijn antwoord. Hier leer ik steeds beter mee omgaan.’

Als je iets zou mogen toevoegen aan de wereld, wat zou dat dan zijn? ‘Goede vraag, ha. Vliegende auto’s!’

Want? ‘Dat vind ik gewoon vet.’

Legitiem argumentHoe zie jij de toekomst? ‘Ik probeer stappen te maken binnen Nederland en wie weet zijn er uiteindelijk ook nog opties in het buitenland. Daarnaast brainstorm ik over een eigen business in mode of design. Oh, en natuurlijk hoop ik uiteindelijk een lieve dame aan mijn zijde te hebben.’

We praten na over het uitzicht vanaf zijn balkon, waar we nog heel even mogen genieten van het oneindige uitzicht. Eén van zijn favoriete plekken in de zomer, waarop binnenkort – als vanzelfsprekend – kunstgras komt te liggen. Op het veld een voetballer, thuis een voetballer.

- THE VIEW CONCEPTS

Navarone Foor

 

Foto door Bram van Horen – Reell

Grafisch design: Jeroen – TheOlifants

Tekst en concept: THE VIEW CONCEPTS

EVENT

 

interview: roscovitsch - the wolfpack

interview: roscovitsch - the wolfpack

amsterdam-oost represent: een park, maar dan binnen

amsterdam-oost represent: een park, maar dan binnen