viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

het amstelpark als tropische oase

het amstelpark als tropische oase

amstelpark.jpg

Het Amstelpark Juli 2016.

"Het lijkt wel of de natuur me steeds meer verwondert. Haar variatie aan groene kleuren, afgewisseld met vuurrode bloemen en een roze lelie die enkel in daglicht haar bladeren laat zien. En de vormen, ze bewegen mee met de wind, alsof ze dansen op de melodie van alles dat boven hen ruist. Takken vormen zich met de stand van de zon en de bomen lijken het park te beschermen. De energie maakt me rustig. Het is zomer."

 

THE VIEW CONCEPTS - Tulip Prihantari

 Tulip Prihantari

 

Tulip Prihantari

Tulip Prihantari

 

Tulip Prihantari

Tulip Prihantari

Tulip Prihantari

 

 

 

 

 

ben ik mijn werk?

ben ik mijn werk?

een wijze les van willa stoutenbeek

een wijze les van willa stoutenbeek