viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecre毛erd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

creatief denker? we zoeken jou!

creatief denker? we zoeken jou!

eyes1.jpg

We zijn altijd op zoek naar freelancers en co-creators - voor zowel in de uitvoering van de concepten, als voor het Online Magazine. Ben je een schrijver, journalist, fotograaf, trendwatcher of een ander soort creatief denker? Stuur een mailtje naar flora@theviewconcepts.com. 鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆解湇馃徑鉁嶐煆

wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?

de literatuur-kuur no.1: eduardo galeano

de literatuur-kuur no.1: eduardo galeano