viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

de literatuur-kuur no.2: de vergeten schrijver

de literatuur-kuur no.2: de vergeten schrijver

literatuurno2omslag.jpg

Je wekelijkse literaire injectie, voor een gezonde dosis. Met dit keer een prachtige passage uit een vergeten boek. Uit enthousiasme vergeten te noteren, toen ik in het huis, slash de persoonlijke bibliotheek, van een literaire schrijver prompt een willekeurig boek opensloeg en deze passage las. Jammer, maar alsnog geen reden het niet met jullie te delen.

 

“Het heden is een fictie, lichaamloze scheiding van verleden en toekomst, want de grond verschuift aldoor onder onze voeten. Is stilstaan onmogelijk, het terugblikken is het niet. Het land van de jonge jaren blijkt dan meestal door zon overgoten: ons herinneringsvermogen is een stille vijver, waarin wat morsig is vreedzaam bezinkt.”

 

 

 

 

deens-ijslandse kunstenaar in boijmans van beuningen

deens-ijslandse kunstenaar in boijmans van beuningen

ik voel me kut en dat is prima

ik voel me kut en dat is prima