viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

iedereen in denim dankzij de nieuwe NHTKSTUDIO. collectie

iedereen in denim dankzij de nieuwe NHTKSTUDIO. collectie

NHTK.jpg

Het Amsterdamse label NOBODY HAS TO KNOW is wat ons betreft de perfecte tegenhanger in een van de drukste winkelstraten in Amsterdam. Hun winkel op de Keizersgracht, in de kruising met de Leidsestraat, brengt de fijnste collecties aan het licht die voorbijgaan aan seizoen en trend. Het zijn niet de gebaande paden die zij volgen, de paden die de fast-fashion industrie in hun omgeving wel volgen. Fundament van zowel het merk als het private label NHTKSTUDIO. is namelijk dat zij afstand nemen van het hoge tempo in de huidige mode-industrie en het streven naar een tolerante en ruimdenkende samenleving waarin gelijkwaardigheid en respect voor individuele verschillen vanzelfsprekend zijn. “Met onze collecties willen we mensen inspireren en activeren naar een houding waarin het draait om het karakter en de vorm van het kledingstuk, in plaats van het voldoen aan de normen die de huidige maatschappij ons oplegt. Wear what you love. The rest? NOBODY HAS TO KNOW”.

Daar zitten wij wel op te wachten, al is het wachten gelukkig voorbij. Het private label NHTKSTUDIO. komt met een nieuwe collectie: THE UNCUT. Een reshapable unisex denim collectie in gelimiteerde oplage, ontworpen door de designers van NOBODY HAS TO KNOW en handgemaakt in Amsterdam. Vier kleuren denim gesneden in de meest mooie vormen. Nu dus nog geheim, maar vanaf volgende week donderdag te zien en te bemachtigen tijdens een fijn dans-, drink- en verkleedpartij. “Elk item kan omgevormd en gelabeld worden naar eigen wens en perceptie. Denk aan scharen, onafgewerkte zomen, gerafeld denim, grote klittenband vlakken en geborduurde patches met teksten CARE en DON’T CARE" - aldus de designers.

 

nhtkstudio2

 

Donderdag 22 september zullen om 17:30 de deuren worden geopend door host Jackson Romanov en ben je welkom voor een Our/Vodka x ChariTea, een dans en kan je door NHTKSTUDIO's couturiers de mini-patches met CARE en DON’T CARE op jouw kleding te laten vereeuwigen. Klik hier om erbij te zijn. Keizersgracht 469.

stille wateren hebben diepe gronden

stille wateren hebben diepe gronden

dit vindt nadine redder van liefde

dit vindt nadine redder van liefde