viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

stille wateren hebben diepe gronden

stille wateren hebben diepe gronden

water.jpg

'But to see something ordinary, something you'd see every day, and recognise it as a photographic possibility - that's what I'm interested in.'  - Stephen Shore.

Geïnspireerd door Stephen Shore's Retrospective tentoonstelling in Huis Marseille en wat losse interviews die ik op Youtube vond ging ik op pad met mijn camera. Hoe kan ik zijn filosofie gebruiken en toepassen in mijn werk? Elke tramrit is hetzelfde, elke fietsroute brengt mij weer naar dat chaotische kruispunt waar druk heen en weer wordt getoeterd. Wel honderd hippe koffietentjes, maar allemaal hetzelfde.
Ruimte, dat is wat ik nodig heb. Ik pak de fiets en zoek de natuur op. De bloemen in het park doen mij op dit moment niets. Het is woensdagmiddag, kinderen spelen vrolijk in het bad. Ik doe mijn schoenen uit, zet mijn voeten in het water en een stuk speelgoed drijft eenzaam naar me toe. Ik pak mijn camera en schiet een ordinary snapshot.

 

THEVIEWCONCEPTS

THEVIEWCONCEPTS

THEVIEWCONCEPTS

THEVIEWCONCEPTS

THEVIEWCONCEPTS

THEVIEWCONCEPTS

Door Tulip Prihantari.

de veganist: je noemt iemand die vlees eet toch ook geen vleeseter?

de veganist: je noemt iemand die vlees eet toch ook geen vleeseter?

iedereen in denim dankzij de nieuwe NHTKSTUDIO. collectie

iedereen in denim dankzij de nieuwe NHTKSTUDIO. collectie