viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

de literatuur-kuur

de literatuur-kuur

literatuuromslaglaura.jpg

Je wekelijkse literaire injectie, voor een gezonde dosis. Die kleine boekjes van De Nieuwe Toneelbibliotheek, weetjewel. Wij lazen die van actrice Laura Mentink, genaamd 'Weg'. Op de eerste pagina vonden we meteen de mooiste passage - vinden wij. Vandaar om te delen met jullie:

 

wij willen hier niet zijn. wij willen niets zeggen. wij willen niets bedoelen. we willen niets beweren. wij willen alleen maar dansen. wij mogen alleen onze mond opendoen als we weten wat we zeggen. als we staan achter wat we zeggen. maar we staan nooit achter wat we zeggen. behalve nu dan misschien. maar zelfs nu kunnen we niet staan achter wat we zeggen want we zeggen tenslotte niets. daarom willen we dansen.

 

Het boekje is online te bestellen op www.denieuwetoneelbibliotheek.nl

www.lauramentink.nl

 

nieuwetijdskinderen: de stad zit er vol mee

nieuwetijdskinderen: de stad zit er vol mee

totdat je game over bent

totdat je game over bent