viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

het quasi-feministische pussyalbum van poyraz tezcan

het quasi-feministische pussyalbum van poyraz tezcan

pussyalbum.jpg

Het regent buiten. Het is koud, donker en stormig. Helaas geen dark & stormy, maar we azen naar warmte. Poyraz Tezcan (27) weet de warmte elke keer opnieuw voor je te vinden. Met zijn Instagrampagina @loveraz geeft hij liefde, vrede en seksualiteit - om je rust te geven voor in je bovenkamer. Voor de man, maar ook zeker voor de vrouw. De feministische playboy, zouden wij het noemen. Want we zullen niet beamen dat onze onderkamer er ook rustig van wordt.  Wij vroegen de man naar zijn drijfveer. Hij verwoordde zijn fascinatie voor pussy's in poëzie:  

'Wat is er nou mooier dan het vrouwelijk schoon? Vertel mij. Geef me een tegenargument. Menig mens, binnen alle levels van de samenleving, is bezweken aan wat hij of zij zag in haar ogen, lippen, haar borsten, haar billen en benen. Aan hoe ze kijkt of wat ze zegt.'

'Maar er is dan ook niks anders, wat alle verlangens angsten geloven. Alle schone en alle vieze, alles wat de mens mens maakt terug te zien is in het vrouwelijk lichaam. Hoe dat alles opsomt en samen brengt.'

'Het heeft niet meer te maken met mannelijkheid versus vrouwelijkheid. Het heeft te maken met authenticiteit.'

'Wat is echt. En wat is echt mooi. Of wat is echt lelijk. Hoe zie je verlangen in beeld. Verlangen naar liefde. Verlangen naar kracht. Verlangen naar macht. Verlangen naar een mooier beter bestaan.'

'Maar ook verlangen naar destructie en chaos. Het verlangen naar de duistere zaken in het leven wat in ieder mens speelt. En is.'

Dat allemaal is -LOVERAZ geworden.

14725418_352302408448737_362539956_o

 

 

 

'Het begon doordat ik verzamelaar werd, van alle plaatjes die ik opsloeg op mijn telefoon. Ik wilde ze niet verliezen, want soms wist ik niet eens waar ik ze gevonden had, dus postte ik ze op mijn Instagram. Ik ken veel mensen van een breed spectrum uit de samenleving. Van criminelen tot huisvaders- of moeders, van kunstenaars tot hardwerkende vakmensen. Het was interessant om te zien hoe de beelden of teksten mensen beweegden of inspireerden. Soms is het iets wat ze grappig vinden of mooi, maar soms is het iets wat ze aan het denken zet of raakt, soms windt het ze op en soms denken ze 'iee bah'.'

'Voor mij persoonlijk werkt het heel therapeutisch. Het zoeken, vinden en kijken naar deze kunstzinnige dingen helpt mij om een bepaalde rust te creëren in mijn eigen bovenkamer. En het helpt mij om de wereld, de mensen en mijzelf te begrijpen.'

Hoe diep ga jij, door het gaatje.

-LOVERAZ

Tonantzin Carmelo

 

'Maar waar -LOVERAZ centraal voor staat is Liefde. Voor alles wat is. Liefde voor licht maar ook liefde voor duister. En ik denk dat dat dan ook is wat de mensen het meest raakt.'

Kijk en lees hieronder nog even lekker weg

 

14804971_352302445115400_895112336_n

photo

schermafbeelding-2016-10-19-om-10-26-01

schermafbeelding-2016-10-19-om-11-06-24

schermafbeelding-2016-10-19-om-11-06-48

meer, via loveraz.

waar is wally?

waar is wally?

perfecte koppen niet te stoppen

perfecte koppen niet te stoppen