viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

jeugdige romantiek door de kwetsbare lens van lotte dale

jeugdige romantiek door de kwetsbare lens van lotte dale

MG_2658-1.jpg

Zaterdagnacht 02:15, ik omarm je. Ik omarm je als de twintiger als wie ik me voordoe op zaterdagnachten rond tweeën. Wetende dat ik zeven uur later als kwetsbare, afgedropen, uitgelopen versie van mezelf zal ontwaken. Naakt. Geen stof noch onnatuurlijke habitus. Mijn pure naakte ik, net zo gevoelig als het bonzen van de kater. Onschuldig als ik ben, staar ik naar mijn spiegelbeeld. Meningloze zinnen prijken op mijn netvlies. Ik zei ze gisteren. Woorden als watervallen verspreid, maar toch zo gecentreerd.

Een vloeibare substantie verstoort mijn zicht en laat mij weer mij zijn. Wie is mij.

 

Fotografie door Lotte Dale; beter bekend als partyfotograaf voor o.a. VICE. Voor ons maakte ze deze exclusieve serie. Over kwetsbaarheid en wie de jeugd is (z)ónder kleding - in tegenstelling tot hoe zij zich in het uitgaansleven voordoen.

by Lotte Dale

by Lotte Dale

by Lotte Dale

by Lotte Dale

by Lotte Dale

Tekst: Gabriela Petralia Fotografie en concept: Lotte Dale

het contrast tussen hard en zacht

het contrast tussen hard en zacht

de toekomst bestaat niet

de toekomst bestaat niet