viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

ik ben zeker van onzekerheid

ik ben zeker van onzekerheid

onzekerheid.jpg

want zekerheiddat bestaat dus niet. deze tijd is niet onzekerder of meer stressvol. armoe, ziekte, oorlog en dood waren er, en zijn er. de wereld is eerder veiliger. we worden steeds ouder. we gaan vooruit, niet alleen in tijd.

maar nu willen we steeds meer. meer prikkels, meer vuur, meer leven. omdat we weten niet onsterfelijk te zijn. niet meer het vredige, hemelse leven voor 'later' bewaren, omdat we weten dat dit het is. en toch met volle hoop op zoek zijn naar meer. een zachte, hemelse wolk waar we ooit in alle rust en compleet tevree weer tegen onze geliefden kunnen aan kruipen.

weet dat jij constant verandert. accepteer, dat jij én de wereld elke seconde verschillend zijn. houd niet vast. zekerheid is de grootste illusie. onzekerheid het grote constante. pijn, angst, ziekte, oorlog. je weet het niet. je kiest het niet. niemand. niets. hoe hard je ook tegen vecht, het wordt niet beloond.

vecht dus niet. geniet. balanceer, tussen zeker en onzeker, krachtig en kwetsbaar, rust en actie, afwisseling en routine. dat houdt ons levend. dat is een natuurwet. neem de seizoenen. compleet geroutineerd, en toch elk jaar zo anders.

veilig zijn is een fantasie in de grote sprookjeswereld achter onze ogen. je bent het meest thuis bij jezelf. overal, waar je ook bent. dus ga waar je wilt, en bleef die avonturen. wees zeker én bang tegelijk, en klim over die grote, boos-kijkende muren.

Beeld: Unknown

een naakt gesprek met newd studios

een naakt gesprek met newd studios

een allesbehalve griezelige ontmoeting

een allesbehalve griezelige ontmoeting