viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

in meditatieve toestand door de kunst van laura hersée

in meditatieve toestand door de kunst van laura hersée

header2.jpg

We vingen de creaties van illustratrice en art director Laura Romée Hersée, wonende in Parijs, maar Amsterdams van origine, in één visual essay. Creaties van gezichten en natuur. Van hetgeen waar ze verliefd op is.  Opnieuw en opnieuw. Laura creëert vanuit haar onderbewuste. Zie het als een vorm van meditatie; inspiratie die ze ergens heeft opgedaan en er dan als verrassing op papier weer uitkomt. 'Voor mij heeft tekenen heel erg te maken met vertrouwen op mijzelf. Dat ik weet hoe het eruitziet en dat de lijnen in één keer kloppen, zoals ze bedoeld zijn. Zo voelt het leven ook voor mij. Ik vertrouw op dat wat komen gaat.'

 

Laura Hersée

Laura Hersée

Laura Hersée

Laura Hersée

Laura Hersée

Creaties door Laura Romée Hersée Tekst door Gabriela Petralia

een platonische blinddate met ramona deckers

een platonische blinddate met ramona deckers

in een naakte wereld van 90 graden celcius

in een naakte wereld van 90 graden celcius