viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

de schoonheid van imperfectie door julie de ruijter

de schoonheid van imperfectie door julie de ruijter

something-broken-1.jpg

Het doet je happen naar adem en laat je ogen vrijwel als vanzelf scherpstellen. Julie de Ruijter, afgestudeerd als modedesigner aan The Royal Academy of Art in Den Haag, deelde haar werken dit keer met ons. Grafische, doch dromerige werken. Kuis, doch onschuldig. “De ideale vrouw is kuis, maagdelijk, onschuldig."

Het weerklonk. Ergens op de achtergrond weliswaar. Toch was het aanwezig in alles.

Toen werd zij zelf een jonge vrouw. Het heilige beeld viel. Hol en broos. De schijnheiligheid ontbloot. De zoektocht begon. Verlost van de verscholen restricties. Wie dan wel te zijn en wat na te streven?

Ze ontdekte de schoonheid van de imperfectie. Het masker brokkelde af. Zalig zondigend. Soms vallend, strompelend. Alle kanten van het zelf verkennend. schiep ze een nieuw beeld. Rauw en echt. Volledig want imperfect. Sensueel en fragiel. Krachtig want bewust.

Beheerst de macht van de verleiding.

Door: Julie de Ruijter

fallen-or-guardian-black

fallen-or-guardian-mary fallen-or-guardian-white

something-broken2 moonhunterssin

op zoek naar nieuwe vormen van spiritualiteit: ayahuasca

op zoek naar nieuwe vormen van spiritualiteit: ayahuasca

tijd zit tussen je oren

tijd zit tussen je oren