viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreƫerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

stilte om te functioneren

stilte om te functioneren

openup.jpg

Zaterdagnacht is verruild voor zondagochtend en een lichte kater doet mijn hoofd bonzen. Een kater van een gedachtestroom aan moeilijkheden en verwarringen, en een mix van wijn en gin. De dag had makkelijk anders kunnen beginnen, maar zo raakt mijn eerste voet nu eenmaal het koude laminaat. Vandaag. Vandaag geef ik me over aan stilte. Ik geef me over om overspoeld te worden door gedachtes die eerder op de achtergrond lagen. Om ze naar de voorgrond te duwen en er mijn hoofd over te breken. Om weer te functioneren.

Rumoerige geluiden buiten mijn vier wanden ebben weg. Er is niets, maar ook zoveel.

Ik ben hier, en hierbuiten bestaat niet.

 

Door: Gabriela Petralia Beeld: Brad Jensen

 

het meisje bij de tramhalte

het meisje bij de tramhalte

geluk door een roze bril

geluk door een roze bril