viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

een beeldenreeks waar schone schijn geparkeerd is

een beeldenreeks waar schone schijn geparkeerd is

sophiedevos-fine-2013-1000px-HEADER-1.jpg

Sophie de Vos, afgestudeerd aan ArtEZ, timmert als kunstenares inmiddels hard aan de weg. Tijdens ons evenement Offscreen in de SSBA Salon (9 maart, 2017) toonde ze aan ons haar fotoserie I'M FINE. Een reeks die ze al in 2013 schoot, maar waar we nog steeds geen genoeg van krijgen. Beelden waarbij de vraag 'Hoe gaat het?' en het niet altijd oprechte antwoord 'Goed', centraal staat. En waar schone schijn voor even geparkeerd is. Sophie zette haar 'slachtoffers' op een kruk, en wachtte op hun pure emotie. Voor zij die Offscreen gemist hebben of nogmaals een blik op de serie I'M FINE willen werpen:

de mystieke zoektocht naar meer in het universum

de mystieke zoektocht naar meer in het universum

de schoonheid van stilte

de schoonheid van stilte