viewmodel.jpg

wie zijn we

VW mag is gecreëerd door
The View Concepts:
de broedplaats voor nieuwe perspectieven op dagelijkse dingen.
Online, offline en live.

morgen weer een nieuwe dag

morgen weer een nieuwe dag

morgen-1.jpg

Soms vraag ik me af waarom dingen gaan zoals ze gaan. Waarom mijn ketting eraf vliegt, maar ik daardoor weer even terug in de tijd ga met jou. Dat ik geen geld heb voor twee tramhaltes, maar ik toch mag staan. En de wereld zonnig, maar ook heel bewolkt kan zijn.

Elke avond, voordat mijn hand naar het lichtknopje reikt, visualiseer ik hoe het zal zijn. Hoe het zal worden. Dat wat niet is. En nooit zal zijn.

Verwachtingen maken plaats voor verlangens en het zijn juist de verlangens die de wereld bewolkt maken. Het licht van de schemerlamp wordt verruild voor de nacht en herinneringen gaan mee naar morgen.

Morgen weer een nieuwe dag.

 

Door Gabriela Petralia

Beeld: An Extended Look at One Millennial Girl's

geel van de tuinslang en blauw van de lucht

geel van de tuinslang en blauw van de lucht

de mystieke zoektocht naar meer in het universum

de mystieke zoektocht naar meer in het universum